Berend Ligtenberg (74) overleden

Foto bij Berend Ligtenberg (74) overleden

Berend Ligtenberg (74) overleden

Donderdag kregen we het droevige bericht, dat Berend Ligtenberg op deze dag op 74-jarige leeftijd is overleden. Berend was altijd graag op De Koerbelt. Veel Excelsioren zullen hem, ook door zijn vriendelijke voorkomen, herkennen van zijn rol als steward. Ook was hij een aantal jaar actief bij de Vutploeg.

Berend was actief volger van het eerste elftal van Excelsior31. Zowel bij thuis – als uitwedstrijden. Hij vond het vroeger mooi dat hij andere mensen mee kon nemen naar uitwedstrijden van ons eerste elftal. Hij was dankbaar dat hij ze blij kon maken. Later was hij blij dat hij met anderen mee kon rijden, toen het hem niet meer lukte.

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid te nemen in De Learkamer, Schild 7 te Rijssen. Maandag 6 september kan dat van 19:00 tot 19:45 uur  en dinsdag 7 september voorafgaand aan de dienst van 13:00 tot 13:30 uur.  De afscheidsdienst en dankdienst voor zijn leven, begint om 13:45 uur. Er is een mogelijkheid om de dienst te volgen via: www.hervormdrijssen.nl/kerkdiensten

Aansluitend vindt de begrafenis plaats op begraafplaats Het Lentfert. Liever geen bloemen.

Excelsior’31 wenst zijn vrouw Dieneke, kinderen, kleinkinderen en nabestaanden sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Kalender icoon zaterdag 4 september 2021 10:33 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers