Excelsior'31 2 overklast Nunspeet 2 (8-1)

Foto bij Excelsior'31 2 overklast Nunspeet 2 (8-1)

*Verslag met dank aan Jurn Nijhuis

Zaterdagochtend trad Excelsior’31 in de derde competitiewedstrijd van het seizoen aan tegen Nunspeet 2. De voetbalomstandigheden waren perfect om er een succesvolle dag van te maken.

De eerste treffer liet niet lang op zich wachten. Lars Nijeboer nam de bal aan, zette de opmars naar voren in en gaf op het juiste moment de bal voor. Hakan Sandikci wist wel raad met de kans en scoorde in de 10e minuut de 1-0. Kort daarna (in minuut 18) maakte Hakan op aangeven van Sander Thomas zijn tweede van de middag. Een crosspass van Matthijs Zandvoort op Sander Thomas ging hieraan vooraf.

Er volgden voor rust nog 4 doelpunten. De 3-0 werd gemaakt door Jasper Groothuis, in de 35e minuut scoorde Frank Gerritsen Mulkes de 4-0 (minuut 35), Hakan Sandikci maakte zijn derde, de 5-0 (minuut 39) en Frank Gerritsen Mulkes  zorgde met zijn tweede voor een riante 6-0 (minuut 43) ruststand.

Na rust verslapte Excelsior’31 2 wat, waardoor Nunspeet de eretreffer al snel binnen had. Er volgden nog 2 doelpunten voor de thuisploeg.  Beide doelpunten werden gemaakt door Sander Thomas. Dit deed hij in de 68e en 79e minuut. Daarbij zat een wonderschoon doelpunt. Een schot van afstand verdween in de winkelhaak.

Opstelling:

Alister; Lars, Matthijs. S, Gerald (Matthijs. B), Jurriaan (Kevin); Daan (Maarten), Emilio, Hakan; Jasper, Frank (Mitchell) Sander

De overtuigend 8-1 overwinning was de eerste overwinning van het seizoen. Excelsior’31 2 staat nu 6e, met 4 punten uit 3 wedstrijden. Volgende week volgt een uitwedstrijd tegen VVOG 2.  De Harderwijkers hebben 2 punten uit 3 wedstrijden vergaard en staan hiermee 12e.

Kalender icoon zondag 10 oktober 2021 20:12 / Algemeen