Reserves Excelsior'31- zaal winnen derby tegen Heracles Almelo Futsal

Afgelopen donderdag hebben de reserves van Excelsior'31 de competitie wedstrijd tegen HAF met 9-4 gewonnen. In de derby in de nieuwe shirts van kledingmerk Patrick, gesponsord door Sfeerhuis Baan en 12Build speelde Excelsior'31 een uitstekende eerste helft, en kwam het zelfs met 5-1 voor.  Daan Kreijkes was de grote man met twee prachtige treffers.

Vanaf het begin speelden de substituten van Excelsior'31 attactief zaalvoetbal. Met veel druk op de tegenstander kreeg het veel balbezit en hieruit ontstonden veel kansen. Anton Acis brak de ban op aangeven van Maarten Postma. Na doelpunten van Sander Kwintenberg (beauty) en Rik Voortman en tussendoor eentje van Heracles was het Willard Baan die een cruciale redding verrichtte en de aansluitingstreffer voorkwam. Via Daan Kreijkes en Cor Pongers liep Excelsior31 uit naar een 5-1 ruststand. Na de rust ging het spel over en weer en liepen een aantal spelers tegen een domme gele kaart op. Het publiek wat vanavond nog aanwezig mocht zijn, was echter grote winnaar met veel mooie doelpunten en toch een sportieve derby.

Doelpunt Excelsior'31:

Arnoud Baan 2x, Sander Kwintenberg 2x, Daan Kreijkes 2x, Anton Acis, Rik Voortman, Cor Pongers

Wedstrijdselectie:

Willard Baan (keeper), Daan Kreijkes,  Maarten Postma, Sander Kwintenberg, Arnoud Baan, Anton Acis, Jonathan Acis, Rik Voortman, Cor Pongers

Trainer: Gerald Keizer

Leider: Martin Makkink

Kalender icoon vrijdag 12 november 2021 13:51 / Algemeen