MATCHDAY! 21:15 uur: Excelsior’31 - Tigers Roermond (Live bij Excelsior'31 TV)

Foto bij MATCHDAY! 21:15 uur: Excelsior’31 - Tigers Roermond (Live bij Excelsior'31 TV)

MATCHDAY! 21:15 uur: Excelsior’31 - Tigers Roermond (Live bij Excelsior'31 TV)

Livestream Excelsior'31 TV Vanavond (vrijdag 19 november) staat er een mooi zaalvoetbalaffiche op het programma voor de zaalvoetballers van Excelsior’31. De eerstedivisionist uit Rijssen neemt het in de achtste finale van de landelijke beker op tegen eredivisionist Tigers Roermond. Het duel in sporthal de Reggehal begint om 21.15 uur. Publiek is helaas niet welkom. Wel wordt de wedstrijd live uitgezonden op het YouTube kanaal van Excelsior’31 TV, zodat liefhebbers het duel toch live via beeld kunnen aanschouwen. Bal- en wedstrijsponsor deze avond is Intersport Ramon Zomer.

Met een enigszins goed gevoel kan Excelsior’31 naar het duel toeleven. De rood-witten wonnen vorige week het duel in de competitie tegen OACN-Boys, nadat het daarvoor een aantal mindere resultaten boekten. Excelsior’31 bivakkeert momenteel in de middenmoot in de eerste divisie. In de vorige bekerronde wonnen de Rijssenaren van het Amsterdamse Os Lusitanos. Excelsior'31 moet het vrijdag stellen zonder Henk Lankamp, die vorige week geblesseerd uitviel met een gebroken teen.

Tigers Roermond
De bezoekers uit Roermond spelen al een aantal jaren in de hoogste klasse van het zaalvoetbal. Het hinkt al diverse seizoenen tegen de play-off plaatsen aan voor het landskampioenschap. Dit seizoen draait het wisselvallig. Het legt de topploegen in het zaalvoetbal het vuur aan de schenen, maar tegen laagvliegers laat het regelmatig punten liggen. Afgelopen weekend wonnen de bezoekers haar competitieduel bij ZVV Den Haag. In de vorige ronde van de beker won het met 9-1 van VNS United.

Live op Excelsior'31 TV 
Mede dankzij het mediateam van van Excelsior'31 TV wordt de bekerwedstrijd live uitgezonden op het YouTube kanaal van Excelsior'31 TV. De live-uitzending begint om 21:05 uur en is te zien via: Youtube.com/user/Excelsior31TV

Kalender icoon zondag 14 november 2021 15:03 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers