Excelsior’31 krijgt nieuw kunstgras op het hoofdveld

Foto bij Excelsior’31 krijgt nieuw kunstgras op het hoofdveld

Excelsior’31 krijgt nieuw kunstgras op het hoofdveld

Excelsior'31 krijgt nieuw kunstgras op het hoofdveld. Precies 10 jaar na de aanleg van het huidige kunstgrasveld wordt de toplaag vernieuwd.

"Door het veldentekort wordt het hoofdveld vaker gebruikt dan in eerste instantie was voorzien. De vervanging van het kunstgras is dan ook eerder dan verwacht”, zegt Excelsior'31-voorzitter Harald Eertink. 

De Gemeente Rijssen-Holten, eigenaar van het veld, gaf eind 2021 groen licht voor het vervangen van de huidige mat. "Op 4 juli a.s. start aannemer Fieldturf Tarkett Sports met het verwijderen van de oude toplaag. Daarna kan gestart worden met het aanleggen van het nieuwe kunstgras. Indien de weergoden ons goed gezind zijn, wordt het nieuwe kunstgrasveld op 22 juli a.s. overgedragen aan Excelsior’31", aldus Jürgen Pleizier die namens de Gemeente Rijssen-Holten dit project begeleidt.

Excelsior’31 waardeert de samenwerking met de aannemer en de Gemeente Rijssen-Holten. "Er is door hun een strakke planning opgezet, zodat in deze korte zomerstop het nieuwe veld kan worden gerealiseerd. Naast de kunstgrasmat worden ook de dugouts rond het hoofdveld vernieuwd", vertelt Harald Eertink. 

Het eerste elftal van Excelsior'31 start op maandag 11 juli a.s. met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en hoopt vanaf 23 juli, de datum waarop de oefenwedstrijd tegen FC Eintracht Rheine gepland staat, voor het eerst gebruik te kunnen maken van het nieuwe veld. 

 

Kalender icoon zaterdag 11 juni 2022 12:35 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers