Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2022 - 2023

Foto bij Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2022 - 2023

Voorlopige indeling jeugdteams seizoen 2022 - 2023

Beste jeugdvoetballers en ouders

Na een lange periode van voorbereiding waar veel mensen actief bij betrokken zijn geweest, is hier de voorlopige -indeling van de elftallen/teams van de jongens van de JO19 tot en met JO10.

De indeling van de mini’s volgt eind augustus.

De indeling is gemaakt door de hoofdleiders  en het jeugdbestuur van Excelsior ´31 in overleg met trainers en leiders. Daarbij zijn verschillende belangen goed tegen elkaar afgewogen. Een aantal verschillende opties zijn aan de orde geweest en na het afwegen van de voor- en nadelen zijn uiteindelijk de voorlopige elftallen ingevuld.

Er zullen misschien ook een aantal jongens en meisjes zijn die zichzelf liever in een ander team hadden zien spelen en wellicht zijn er ook wel ouders die het liever anders hadden gezien. 

Het zal voor een ieder echter duidelijk zijn dat het elk jaar geen eenvoudige puzzel is en omdat we voor alle teams een bepaald aantal spelers nodig hebben, moeten er soms keuzes gemaakt worden. 

Mochten er nog vragen zijn dan wel verzoeken dan vraag ik u dit digitaal aan te leveren bij

 janbusscher@hotmail.com  

De hoofdleiders zullen dan na de vakantie contact met u opnemen, om uw verzoek te bespreken.

De trainingstijden van de diverse elftallen zullen uiterlijk in week 33 op de site worden geplaatst. De trainingen voor de niet-selectie elftallen zullen van start vanaf maandag 22 augustus 2022.

 

Namens het jeugdbestuur van Excelsior ´31

Jan Busscher

 

Kalender icoon woensdag 6 juli 2022 17:54 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers