Jan Dennekamp (76) overleden

Foto bij Jan Dennekamp (76) overleden

Jan Dennekamp (76) overleden

Dinsdag bereikte ons het droevige bericht dat Jan Dennekamp (76) plotseling is overleden.  

Jan Dennekamp heeft veel voor Excelsior’31 betekend. Hij voetbalde van zijn 13e tot 32e voor onze vereniging en daarna heeft hij ongeveer 10 jaar een bestuursfunctie vervuld, als secretaris voor de lagere senioren. Als bestuurder was hij een tijd verantwoordelijk voor de selectieteams van de A- en B-jeugd. 

Tijdens zijn bestuursperiode, was Jan ook actief voor het het clubblad. Hij vond het altijd een mooie klus om de 32 pagina’s met nieuwtjes over de club te vullen. 

Ook aan de sportieve prestaties droeg hij zijn steentje bij. Zo leverde hij in de jaren 80 met Hermannes Jansen een belangrijke bijdrage aan het vrouwenvoetbal op de club en was hij eind jaren 90 als leider, samen met Hennie Rolefes, succesvol bij een lager C-elftal. Aan zijn tijd als leider van B1 koesterde hij ook goede herinneringen. Mede omdat zijn broer Henk toen trainer van het elftal was.

Jan verhuisde een jaar of 10 geleden naar Hardenberg, waar hij gelukkig was met zijn vrouw Minie. Hij genoot van de rust en trok er samen met haar graag op uit met de fiets. 

Hij volgde Excelsior’31 nog op de voet. Net na zijn verhuizing, gaf hij aan dat hij het het nabespreken van de wedstrijd met zijn broers in het clubhuis, onder het genot van een biertje, wel eens te missen. Hij kwam daarom, als het mogelijk was, jaarlijks langs voor een of meerdere wedstrijden van het eerste elftal.

Vrijdag 29 juli is er van 20:00 tot 20:30 uur bij Uitvaartcentrum De Larikshof in Hardenberg  (Oldemeijersweg 3) gelegenheid om de familie te condoleren afscheid te nemen van Jan. De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden.

Excelsior’31 wenst zijn vrouw Minie, de families Dennekamp en Companje en overige nabestaanden veel sterkte met het verwerken van het grote verlies.
 

Kalender icoon woensdag 27 juli 2022 19:03 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers