Jan Veneklaas (55) overleden

Foto bij Jan Veneklaas (55) overleden

Jan Veneklaas (55) overleden

Dinsdag bereikte ons het verdrietige nieuws dat Jan Veneklaas (55) is overleden. Na een periode van afnemende gezondheid is hij rustig ingeslapen.

De altijd goed gemutste Jan was al sinds jaar en dag onderdeel van de Excelsior’31-familie. Hij maakte als keeper deel uit van het eerste G-Team van Excelsior’31. Toen dit team door een gebrek aan deelnemers werd opgeheven, nam Mans Koers hem mee als verzorger bij diverse jeugdteams. Jan trainde dan op dinsdagavond ook altijd mee. 

Het duo Koers-Veneklaas bleef nadien op De Koerbelt onafscheidelijk. Elke thuiswedstrijd van het eerste werd altijd vanaf dezelfde plek langs de lijn bekeken. In de rust werd er steevast een sneeuwwitje gedronken en kreeg hij veel positieve aandacht van de clubhuisbezoekers. Ook zijn jarenlange rol als zaakwaarnemer van assistent-trainer Ryan Eertink vervulde hij met verve.

In de Corona-periode kon Jan niet meer naar het sportpark. Hij bleef vanuit huis Excelsior’31 met veel interesse volgen.
Excelsior’31 wenst zijn familie, vrienden en andere nabestaanden sterkte met het verwerken van het grote verlies.

De dankdienst voor zijn leven wordt gehouden op dinsdag 16 augustus om 13:45 uur in de Schildkerk, Schild 8 te Rijssen. Aansluitend vindt de begrafenis in familiekring plaats op de gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert.

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid te nemen van Jan van 13:00 tot 13:30 uur in de Learkamer achter de Schildkerk.

Tevens is er een mogelijkheid om de dienst te volgen via: www.hervormdrijssen.nl/kerkdiensten

Correspondentieadres:
Fam. J. Veneklaas, Roerdomp 40, 7463 AC Rijssen

Internetcondoleren: www.kreijkesuitvaartzorg.nl/condoleance
 

Kalender icoon donderdag 11 augustus 2022 19:11 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers