Henny Altena (64) overleden

Foto bij Henny Altena (64) overleden

Henny Altena (64) overleden

Woensdag bereikte ons het droevige bericht dat Henny Altena (64) na een lange dappere, maar vergeefse strijd is overleden.

Henny heeft veel voor Excelsior’31 betekend. Hij was jarenlang penningmeester en bracht als Rabobank-man de nodige expertise mee.

Met zijn kenmerkende aanstekelijke enthousiasme zette hij zicht met hart en ziel in voor alles wat er op zijn pad kwam en kreeg hij veel gedaan. Met de inzet van Henny heeft Excelsior’31 de financiering van de nieuwe accommodatie rond kunnen krijgen. 

Henny was de laatste talloze seizoenen bij Excelsior’31 vooral ‘de stem van Excelsior’31’. Als speaker combineerde hij de feiten met de emotie die nodig is bij het omroepen voor-,  tijdens- en na de wedstrijd. Zijn speaker-kwaliteiten vielen ook op bij Heracles Almelo, waar hij eveneens wedstrijden voor zijn rekening nam. 

Dat de muziek-installatie nu van een uitstekende kwaliteit is, komt ook mede door Henny. Hij nam geen genoegen met ‘wel ok’. Henny had de betekenis van Excelsior’31: steeds hoger, hoog in het vaandel staan. 

Mede voor zijn inzet voor onze vereniging werd hij in 2019 koninklijk onderscheiden en mocht hij zich Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

Er is gelegenheid om te condoleren en afscheid van Henny te nemen op zaterdag 3 september, van 19:00 tot 19:45 uur thuis aan de Van Broekhuizenstraat 15.

Het afscheid vindt in besloten kring plaats. Liever geen bezoek aan huis.

Excelsior’31 wenst zijn vrouw Henriette, kinderen Linsey en Patrick en andere nabestaanden van Henny veel sterkte toe met het verwerken van het grote verlies. 
 

Kalender icoon donderdag 1 september 2022 20:39 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers