MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior’31 - ZVV Ede

Foto bij MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior’31 - ZVV Ede

MATCHDAY! 21:00 uur Reggehal: Excelsior’31 - ZVV Ede

Vanavond (vrijdag 9 september) spelen de zaalvoetballers van Excelsior’31 haar eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in de landelijke eerste divisie. In Sporthal de Reggehal in Rijssen ontvangt het ZVV Ede. Het duel begint om 21.00 uur.

Afgelaste bekerwedstrijd
Voor Excelsior’31 is het de eerste officiële wedstrijd van het seizoen, nadat het de bekerwedstrijd van afgelopen vrijdag tegen JCK/Aiso op het laatste moment afgelast zag worden. De KNVB was vergeten de inhuur van de sporthal te regelen, waardoor er geen speellocatie beschikbaar bleek te zijn. Deze wedstrijd is opnieuw ingepland voor op vrijdag 16 september.

Tegenstander
Met ZVV Ede op bezoek wacht voor Excelsior’31 vanavond direct één van de sterkste tegenstanders van de competitie. De Edenaren liepen afgelopen seizoen op schlemielige wijze promotie naar de eredivisie mis. Op twee wedstrijden na won het al haar wedstrijden, maar moest het de titel laten aan ZVV Eindhoven. Door corona kwamen de nacompetities binnen het zaalvoetbal te vervallen, waardoor de ploeg uit Ede geen herkansing kreeg om alsnog promotie af te dwingen. ZVV Ede is er dan ook op gebrand om het dit seizoen recht te trekken.

Gratis entree
Kan Excelsior’31 voor een stuntje zorgen? De verwachting is dat het een mooie wedstrijd gaat worden. Toeschouwers zijn dan ook van harte welkom om Excelsior’31 aan te moedigen. De entree is gratis.

Kalender icoon woensdag 7 september 2022 09:53 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers