Zaalvoetballers Excelsior’31 hard onderuit tegen titelkandidaat ZVV Ede

Foto bij Zaalvoetballers Excelsior’31 hard onderuit tegen titelkandidaat ZVV Ede

Zaalvoetballers Excelsior’31 hard onderuit tegen titelkandidaat ZVV Ede

RIJSSEN – De zaalvoetballers van Excelsior’31 zijn het nieuwe seizoen in de landelijke eerste divisie begonnen met een dikke nederlaag. In eigen huis ging het tegen de gedoodverfde titelkandidaat ZVV Ede met maar liefst 2-13 onderuit.

Op voorhand wisten de Rijssenaren dat het direct de sterkste tegenstander van het seizoen zouden treffen, maar het niveauverschil was groter dan verwacht. Vorig seizoen wist Excelsior’31 het de Edenaren bij vlagen lastig te maken, maar vrijdagavond kwam Excelsior’31 er totaal niet aan te pas.

De Rijssenaren stonden deze avond met pap in de benen en keken bij rust al tegen een 1-8 achterstand aan. Alles wat ZVV Ede raakte veranderde in goud. De één na de andere counter werd keihard afgestraft. Een verdienste en kwaliteit van de ploeg uit Ede, die ook bij standaard situaties geen strobreed in de weg werd gelegd door Excelsior’31. Uiteindelijke eindstand: 2-13.

ZVV Ede heeft hiermee dan ook direct bevestigd titelkandidaat nummer één te zijn. Excelsior’31 daarentegen zal deze wedstrijd snel moeten vergeten. Uiteraard zal het de volgende wedstrijden uit een ander vaatje moeten tappen, maar het zal ongetwijfeld tegen de andere tegenstanders meer weerstand gaan én moeten bieden.

Aankomende vrijdag reist Excelsior’31 af naar Utrecht voor de uitgestelde bekerwedstrijd tegen JCK/Aiso. Beide teams waren vorig seizoen nog competitiegenoten. Excelsior’31 wist destijds het thuisduel te winnen, maar moest in Utrecht de winst laten aan JCK/Aiso. In de competitie treffen beide teams elkaar dit seizoen niet, aangezien de eerste divisie poules geografisch zijn gewijzigd.

Kalender icoon zaterdag 10 september 2022 10:19 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers