Inzamelingsactie Regio Oost voor slachtoffers Turkije en Syrië

Foto bij Inzamelingsactie Regio Oost voor slachtoffers Turkije en Syrië

Inzamelingsactie Regio Oost voor slachtoffers Turkije en Syrië

Persbericht Regio Oost Nederland start inzamelingsactie voor slachtoffers Turkije en Syrië

Rijssen/Holten - In het licht van de verwoestende gevolgen van de aardbeving in Turkije en Syrië, is Regio Oost Nederland in actie gekomen om hulp te bieden aan de slachtoffers. Meer dan 23 miljoen mensen zijn getroffen in een gebied dat twee keer zo groot is als Nederland, met duizenden doden en daklozen tot gevolg.

Regio Oost Nederland heeft een opslag in Holten van 1.600 m2 waar hulpgoederen kunnen worden ingezameld. Tevens is er een opslag in Rijssen. De actie wordt uitgevoerd in samenwerking met de Islamitische Stichting Nederland (ISN), de Ambassade in Den Haag, de Rijssense Turkse vereniging, de Moskee Rijssen Syrisch-Orthodoxe vereniging (ABGAR) en de Ibn-i Sina Moskee in Goor.

De noden van de slachtoffers zijn duidelijk in beeld en omvatten onder meer pampers, babyvoeding, menstruatieproducten, sokken, thermische kleding, jassen, dekens, tenten, slaapzakken, luchtbedden, matrassen, veldbedden, heaters, aggregaten, gereedschappen en partytenten.

Hulpgoederen kunnen worden ingeleverd op twee verzamelpunten:

- Verzamelpunt Holten aan de Keizersweg 62 (open van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur)

- Verzamelpunt Rijssen aan de Graaf Adolfstraat 1 (open elke dag van 10:00 tot 16:00 uur en van 18:00 tot 20:00 uur).
Het is ook mogelijk om te doneren via https://aardbeving.actievoorrodekruis.nl/fundraisers/inzamelingsactie-regiooost-nl, geregeld via Het Rode Kruis.

Met jouw steun kunnen we de slachtoffers in het getroffen gebied helpen. Voor meer informatie of om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen, bezoek https://bit.ly/inzamelingsactie-turkije-syrie.

Laten we samen werken om het verschil te maken voor deze getroffen gemeenschap.
 

Kalender icoon zondag 12 februari 2023 16:52 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers