Excelsior’31 sluit aan bij Regioplan FC Twente/Heracles Academie

Foto bij Excelsior’31 sluit aan bij Regioplan FC Twente/Heracles Academie

Excelsior’31 sluit aan bij Regioplan FC Twente/Heracles Academie

Excelsior’31 is afgelopen woensdag de samenwerking aangegaan met de FC Twente/Heracles Academie. Met de ondertekening van het samenwerkingsconvenant is een periode van gesprekken over samenwerking tussen Excelsior’31 en de FC Twente/Heracles Academie afgerond. Excelsior’31 is nu een van de partnerclubs binnen het Regioplan.

 Met de FC Twente/Heracles Academie werden al langer gesprekken gevoerd over een mogelijke samenwerking. Voor Excelsior’31 is samenwerking met betaald voetbalorganisaties (BVO’s) belangrijk om kennis over het opleiden van jeugdspelers te kunnen delen. Met de BVO zelf, maar ook met andere partnerclubs van de BVO. Op die manier kunnen jeugdtrainers en jeugdspelers nog beter begeleid en opgeleid worden.

Bestuurslid Edgar Siemerink: “Samenwerken is geen doel op zich, het is een middel voor het verbeteren van onze jeugdopleiding. Bijvoorbeeld door het laten deelnemen van jeugdspelers aan het Regioplan of onze trainers een kijkje te laten nemen bij de jeugdopleiding van een BVO.”

Excelsior’31 ging eerder al een samenwerking met Go Ahead Eagles aan. Deze samenwerking bevalt van beide kanten goed en zal blijven bestaan. Het aangaan van meerdere samenwerkingen met BVO’s past ook bij de status van Regionale Jeugdopleiding die Excelsior’31 heeft.

 Op https://fctwenteheraclesacademie.nl/regioplan/ is meer informatie over het Regioplan van de FC Twente/Heracles Academie te vinden.

Kalender icoon vrijdag 31 maart 2023 11:02 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers