Henk Wolterink (79) overleden

Foto bij Henk Wolterink (79) overleden

Henk Wolterink (79) overleden

Woensdag bereikte ons het verdrietige bericht dat Henk Wolterink (79) is overleden. Wolterink was een bekend gezicht op De Koerbelt. Ondernemend als hij was, hielp hij ook ‘zijn’ Excelsior’31 vooruit. 

Dit deed hij vanaf 1977 onder andere, samen met Gert Jan Bakker en Gerrit Ligtenberg, als hoofdsponsor van onze vereniging. Hij was aandeelhouder van AKOR. In de directe regio leerden velen Henk kennen als (regionaal) brandweercommandant. 

De laatste periode van zijn leven bekleedde hij veel (maatschappelijke) functies. Zo droeg hij (bestuurlijk) zijn steentje bij aan Het Parkgebouw, De Sterkerij en De Stadsboerderij. Zaterdag vond hij altijd de weg naar het sportpark. Om zijn sociale ronde langs het veld te maken en de verrichtingen van het eerste elftal uit en thuis te volgen. 

Er is gelegenheid om te condoleren en afscheid van Henk te nemen op dinsdag 12 september van 19:00 tot 20:00 uur aan huis, Dennenweg 7 in Zuna.

Ook op woensdag 13 september voorafgaand aan de dienst kan in de Learkamer, achter de Schildkerk gecondoleerd worden. Dit kan van 12:45 tot 13:30 uur. 

Internetcondoleren kan via: www.kreijkesuitvaartzorg.nl/condoleance

De dankdienst voor Henk zijn leven wordt gehouden op woensdag 13 september om 13:45 uur, in de Schildkerk, Schild 8 in Rijssen. Het is ook mogelijk om de dankdienst online te volgen via: www.hervormdrijssen.nl/kerkdiensten

Aansluitend vindt de begrafenis plaats op de gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert.

Excelsior’31 wenst zijn vrouw Marjan, kinderen en overige familie en naasten veel sterkte met het verwerken van het grote verlies.

Kalender icoon vrijdag 8 september 2023 18:15 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers