Vanaf zaterdag zijn de Grote Clubactie loten verkrijgbaar!

Foto bij Vanaf zaterdag zijn de Grote Clubactie loten verkrijgbaar!

Vanaf zaterdag zijn de Grote Clubactie loten verkrijgbaar!

Onze jeugdleden gaan zich dan weer inzetten om een mooi bedrag voor de jeugdkas bij elkaar te sparen. De spelers van de onderbouw en de selectie-elftallen krijgen allen een verkoopformulier waarmee ze op pad gaan om zoveel mogelijk loten te verkopen.

Het verkoopformulier ontvang je van je leider.

De Grote Clubactie is van groot belang voor de jeugd van Excelsior. De opbrengst van ieder verkocht lot (maar liefst € 3,00) komt direct ten goede aan de jeugd van Excelsior´31. 

Het geld wordt onder andere beschikbaar gesteld voor activiteiten, Sinterklaas, trainingsmaterialen, het huren van een sporthal in de winterperiode, een bijdrage aan een kampioenschap enz. Hoe meer loten er verkocht worden, hoe meer geld er beschikbaar komt voor de jeugd. 

Om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk loten worden verkocht zijn er ook dit jaar weer prijzen voor de drie spelers die de meeste loten verkopen en per leeftijdsgroep gaan wij het elftal belonen welke de meeste loten heeft verkocht.

De spelers kunnen vanaf zaterdag 23 september met de intekenlijsten op pad.
De Loten kosten 3 euro per stuk.
De lijsten dienen uiterlijk zaterdag 4 november weer ingeleverd worden bij de leider, deze levert de lijsten in bij Jan Busscher, bij de hoofdjeugdleider of iemand van het jeugdbestuur.
Het geld pas innen wanneer de loten worden afgeleverd (dus niet op de dag dat er wordt ingetekend).
De trekking is op 28 november 2023.

Kalender icoon vrijdag 22 september 2023 18:13 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers