Lid van verdienste Ina Dennekamp-Prumers (78) overleden

Foto bij Lid van verdienste Ina Dennekamp-Prumers (78) overleden

Lid van verdienste Ina Dennekamp-Prumers (78) overleden

Op zaterdag 2 maart is ons Lid van verdienste Ina Dennekamp-Prumers, de vrouw van Ab Dennekamp, op 78-jarige leeftijd overleden. 

Ina heeft zich van jongs af aan ingezet voor onze vereniging. Hiervoor werd ze tijdens de Algemene Ledenvergadering in 2014 benoemd tot Lid van verdienste.

Haar staat van dienst is groot en amper in een bericht te vatten. Ze was bijvoorbeeld in de jaren 70, samen met haar man Ab, de grote kartrekker van het damesvoetbal bij Excelsior’31.  

Daar hoorden ook de Hemelvaartstoernooien in de jaren 1970-1980 bij. De toernooien waren dermate populair, dat er ook internationale deelname was.

Ook bij de busreizen naar de Mini-voetbalshow in Ahoy was ze op de achtergrond betrokken. De Supportersvereniging vertrok dan met een grote groep naar het in de jarig zeventig en tachtig  populaire tv-programma.

In 1982 nam Ina zitting in het bestuur. Daarmee was ze het eerste vrouwelijke bestuurslid van onze vereniging.

Ina was van alle markten thuis, er was geen taak haar te min. 

Jarenlang was ze vanuit huis al vanaf 6:00 uur bezig om lunchpakketten voor te bereiden, waarvoor ze zelf alles in huis had gehaald. Deze gingen met de selectie-elftallen mee die over ver moesten voetballen. 

Velen zullen Ina vooral kennen als vriendelijke koffiedame, in het verkooppunt naast het hoofdveld. Het onderkomen is  onder de Excelsioren niet voor niets beter bekend als Ina’s keetje.

Excelsior’31 zal Ina gaan missen en wenst Ab, Harmke & Johan, Tessa, Tim & Lars ♥ , Ruben en overige naasten veel sterkte toe met het verlies.

Er is gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen op vrijdag 8 maart van 13.00 uur tot 13.30 uur in De Learkamer achter de Schildkerk, Schild 8 te Rijssen. 

De dankdienst voor het leven van Ina wordt gehouden om 13.45 uur in de Schildkerk. 

Aansluitend vindt de begrafenis plaats op de gemeentelijke begraafplaats Het Lentfert. U bent uitgenodigd om bij de dankdienst en begrafenis aanwezig te zijn

Ina houdt van bloemen.

Het correspondentieadres is: Nieuwlandsweg 11, 7461 VP Rijssen 
Internetcondoleren kan op: www.kreijkesuitvaartzorg.nl/condoleance

Kalender icoon dinsdag 5 maart 2024 18:40 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers