Doe mee aan het Pearejan x Jesse Baan Toernooi: Samen Scoren voor het Goede Doel!

Foto bij Doe mee aan het Pearejan x Jesse Baan Toernooi: Samen Scoren voor het Goede Doel!

Doe mee aan het Pearejan x Jesse Baan Toernooi: Samen Scoren voor het Goede Doel!

Op zaterdag 15 juni 2024 staat alles bij Excelsior'31 in het teken van een sportief hoogtepunt met een hart van goud tijdens het Pearejan x Jesse Baan Toernooi.

Dit jaar slaan we namelijk de handen ineen en combineren we het traditionele Pearejan toernooi met het goede doel, ter ere van Jesse Baan, voor een dag vol voetbalplezier en solidariteit. 

Dit toernooi zal plaatsvinden  aansluitend aan de familiedag voor de jeugd van Excelsior’31.

Normaal gesproken wordt op deze familiedag het Pearejan toernooi georganiseerd met dezelfde opzet, maar zonder een specifiek goed doel.

Dit jaar willen we echter iets bijzonders doen en geld inzamelen voor het MST Enschede ter ere van Jesse Baan, die vorige zomer spijtig genoeg is komen te overlijden aan de gevolgen van leukemie.

Het opgehaalde geld zal ten goede komen aan het MST, met als doel het aanschaffen van een fietslabyrint. Het was een wens van Jesse om het verblijf in het ziekenhuis draaglijker te maken. 

Het toernooi begint om 13:30 uur en bestaat uit gezellige 7 tegen 7 wedstrijden op de velden van Excelsior'31. Geen profs, gewoon vriendenteams die samen komen voor een leuke dag en om een goed doel te steunen.

Elk inschrijvend team krijgt een krat bier (of 2 flessen wijn) als bedankje voor hun deelname . Laten we eerlijk zijn, na een dagje voetballen smaakt dat extra lekker!

Dus trommel je vrienden op, vorm een team en doe mee aan het Pearejan x Jesse Baan Toernooi.

Samen kunnen we scoren voor het goede doel en een verschil maken in de levens van anderen.

Schrijf je vandaag nog in door een mail te sturen naar jessebaantoernooi@outlook.com of een dm te sturen naar @pearejan.jessebaantoernooi op Instagram.

Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken!

Kalender icoon donderdag 2 mei 2024 20:04 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers