Hoe ziet Excelsior’31 er in 2031 uit? Vul het onderzoek in!

Foto bij Hoe ziet Excelsior’31 er in 2031 uit? Vul het onderzoek in!

Hoe ziet Excelsior’31 er in 2031 uit? Vul het onderzoek in!

Wat voor vereniging willen we zijn? Wat vinden we belangrijk? Hoe denken de leden over ons Excelsior’31?

Ruim tien jaar geleden hebben we de kernwaarden vastgesteld: Ambitie, Plezier, Betrokkenheid. Maar de tijd staat niet stil. Hoe kijken we nu tegen de kernwaarden aan en vooral hoe geven we daar invulling aan? Dat vragen we aan jullie, onze plusminus 1900 leden die Excelsior’31 groot maken.

De Projectgroep Excelsior 2031 is op verzoek van het bestuur vorig jaar zomer van start gegaan. We hebben de afgelopen maanden met focusgroepen gesproken, dwars door de vereniging heen: van jong tot oud, van man tot vrouw, van selectielid tot recreant. Nu zijn alle leden aan zet.

We hebben op basis van de focusgroepen een online enquête opgesteld die simpel, in een handomdraai, is in te vullen. Jullie antwoorden op de vragen en stellingen geven de projectgroep inzicht in wat er werkelijk leeft bij onze leden. Hoe doe je mee?

Scan bijgaande QR-code of KLIK HIER om naar de enquete te gaan. Je kunt de enquête via de laptop, tablet of smartphone invullen.

Deelname vergt slechts een paar minuten.

Doe mee! Laat je stem horen. Dit is jouw kans om ongefilterd je mening te geven.

Hoe gaat het verder?

Voor de zomervakantie zal de projectgroep de antwoorden bundelen. In het begin van het nieuwe seizoen wordt het rapport samengesteld, voorzien van conclusies en aanbevelingen, en aan het bestuur en de rest van de vereniging aangeboden.

Bekijk hieronder een interview met Dieger ten Berge van de projectgroep Excelsior 2031. 

 

Kalender icoon zaterdag 29 juni 2024 10:21 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers