Medische staf klaar voor het nieuwe seizoen

Foto bij Medische staf klaar voor het nieuwe seizoen

Medische staf klaar voor het nieuwe seizoen

Het fysioteam van Excelsior’31 heeft voor het seizoen 2024/2025 opnieuw een sterke selectie. Met Jorrick Brinkman, Maureen Averesch, Dick Schulenburg, Marloes ter Avest, Daan Vrugteveen en hoofd medische staf Dionne Hendriksen is de vereniging op medisch vlak in goede handen.

Marloes ter Avest:

Marloes is 20 jaar en gaat na de zomer naar het 3e jaar van de opleiding fysiotherapie. Ze woont in Rijssen en studeert in Enschede. Ze is actief op donderdag avond (met name voor O23) en is alle zaterdagen bij O23-1. Het wordt haar 2e seizoen. 

Maureen Averesch:

Maureen is 23 jaar, is afgestudeerd algemeen fysiotherapeut, en gaat na de zomer het laatste jaar van de master sportfysio in. Ze woont in Rijssen en werkt ook bij Fysio Koninginneweg. Maureen is elke dinsdagavond actief bij Excelsior’31. Daarnaast neemt ze om de 5 weken de honneurs waar bij een wedstrijd van het 1e elftal. Maureen is chef-communicatie voor de O23. De spelers en trainer communiceren met haar over de klachten en vervolgstappen. Het wordt haar 4e jaar. 

Dick Schulenburg:

Dick is 51 jaar en gecertificeerd sportmasseur. Dick is  ook als sportmasseur bij Fysio Koninginneweg. Hij is maandagavond actief bij Excelsior’31 en is er met name voor de massagebehandelingen en helpt Jorrick met de veldrevalidatie. Daarnaast rouleert hij mee en is maakt hij eens in de 5 weken deel uit van de staf,  bij een wedstrijd van het 1e elftal. Het wordt zijn 6e seizoen. 

Jorrick Brinkman:

Jorrick is 31 jaar, afgestudeerd sportfysiotherapeut, en ook werkzaam bij Fysio Koniginneweg. Jorrick is elke maandagavond actief bij Excelsior’31, met name voor het 1e elftal. Daarnaast is hij om de 5 weken in in functie bij een wedstrijd van het 1e elftal. Het wordt zijn 11e seizoen.

Daan Vrugteveen:
Daan is 21 jaar en gaat de zomer naar het 2e jaar van de opleiding fysiotherapie. Hij woont in Rijssen en studeert in Enschede.  Hij is dinsdagavond actief bij Excelsior’31. Hij verzorgt vaak de  sportmassage en helpt Maureen met de veldrevalidatie. 

Daarnaast rouleert ook hij mee en is om de 5 weken op zaterdag actief bij het 1e elftal.  Dit wordt voor hem het eerste jaar bij wedstrijden van het eerste elftal. Daar kijkt hij enorm naar uit. Daan gaat  zijn 2e seizoen bij Excelsior’31 in. 

Dionne Hendriksen (hoofd medische staf):

Dionne is 30 jaar, afgestudeerd sportfysio, en ook werkzaam bij Fysio Koninginneweg. Ze is elke donderdagavond actief bij Excelsior’31 en is er dan met name voor het 1e elftal. Daarnaast neemt ze ook om de 5 weken een wedstrijd bij het 1e elftal onder haar hoede. Dionne is chef-communicatie voor het eerste elftal. De spelers en trainer communiceren met haar over de klachten en vervolgstappen. Het wordt haar 8e seizoen. 
 

Kalender icoon donderdag 20 juni 2024 20:32 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers