Bea Nanninga (57) overleden

Foto bij Bea Nanninga (57) overleden

Bea Nanninga (57) overleden

Eind vorige week bereikte ons het verdrietige nieuws dat Bea Nanninga (57) na een periode van afnemende gezondheid is overleden.

Excelsior’31 heeft Bea leren kennen als prettige persoonlijkheid en een bevlogen vrijwilligster. Samen met haar man Melis was ze graag op De Koerbelt. Excelsior’31 voelde voor haar als een fijn thuis.

Ze hielp de vereniging waar mogelijk. Naast dat ze regelmatig vlagde bij het elftal (het 10e) van man Melis, zat ze samen met hem in de spelersraad en draaiden ze als duo EHBO-diensten.

Bea liet het niet bij deze taken. Ze behaalde in december haar scheidsrechtersdiploma. Daar was ze enorm trots op. Met het diploma op zak floot ze zowel de jeugd (jongens en meisjes), als de senioren.

Excelsior’31 koestert de herinneringen aan Bea en wenst haar man Melis, kinderen, familie en overige naasten veel sterkte met het verwerken van het grote verlies. 

Op woensdag 12 juni is er vanaf 13:15 uur gelegenheid om de familie te condoleren en om afscheid van Bea te nemen in de Schildkerk, Schild 8 in Rijssen. 

Aansluitend zal de afscheidsdienst aldaar plaatsvinden. In besloten familie- en vriendenkring wordt Bea naar Begraafplaats Het Lentfert aan de Schapendijk begeleid.

Er is ook een mogelijkheid om de dienst online te volgen via www.hervormdrijssen.nl/kerkdiensten

We vragen u in plaats van bloemen om een bijdrage aan het Spierfonds.


 

Kalender icoon zondag 9 juni 2024 23:05 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers