Jan Michels stopt (aan het eind van het seizoen) als trainer bij Excelsior’31 B1

Jan Michels stopt (aan het eind van het seizoen) als trainer bij Excelsior’31 B1

Aan het eind van het seizoen scheiden de wegen van Excelsior’31 en Jan Michels, op dit moment trainer van B1. Volgens de Deventernaar is de combinatie van jeugdtrainer bij Excelsior’31 én het runnen van een eigen klussenbedrijf steeds moeilijker te maken.



Jan Michels: ‘Als je iets doet, moet je het met volle overtuiging doen. In de huidige situatie vlieg ik wekelijks drie keer per week op en neer, tussen Deventer en Rijssen. Met daarnaast de wedstrijden op zaterdag. Dat gaat nogal eens ten koste van de communicatie, over en weer. En kom ik niet toe aan het maken van offertes, het bezoeken van nieuwe of bestaande projecten, e.d. Daarom heb ik uiteindelijk besloten mij volledig te richten op mijn klussenbedrijf en het werken als zzp’er.’

Jan Michels is bezig aan zijn 2e seizoen, als jeugdtrainer bij Excelsior'31. Michels' besluit houdt tevens in dat hij zal stoppen met het verzorgen van de zgn. technische training, bij Excelsior'31. 



De beslissing van de oud-voetbalprof van FC Zwolle, Go Ahead Eagles, FC Den Bosch, Motherwell en Sparta staat overigens los van het runnen van de Wiel Coerver Voetbalschool. Naar eigen zeggen heeft Jan Michels één dezer dagen een evaluatiegesprek, o.a. over een mogelijke voorjaarscursus 2011, van de WCV.

Het laatste nieuws over de Wiel Coerver Voetbalschool leest u hier

De komende tijd zal de TC jeugd van Excelsior'31 op zoek gaan naar een geschikte opvolger voor Jan Michels. 

Geïnteresseerde kandidaten (in het bezit van het diploma Trainer Coach 2) kunnen zich richten aan tcjeugd@excelsior31.nl

Kalender icoon donderdag 9 december 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers