Marcel Borkent nieuwe Hoofd Opleidingen bij Excelsior'31

Foto bij Marcel Borkent nieuwe Hoofd Opleidingen bij Excelsior'31

Marcel Borkent nieuwe Hoofd Opleidingen bij Excelsior'31

Marcel Borkent wordt met ingang van het seizoen 2016-2017 Hoofd Opleidingen bij Excelsior'31. Marcel volgt daarmee Emiel Pluimers op die vanwege zijn toekomstige studie minder tijd aan de club kan besteden.

Het bestuur is blij dat het zo snel met Marcel tot overeenstemming is gekomen. Marcel voldoet aan de kwaliteitseisen zoals die in het bijgewerkte profiel zijn gesteld. Met zijn kennis van de vereniging, zijn rijke achtergrond in het voetbal, inspirerende en ambitieuze benadering was Marcel Borkent zowel voor de Technische Commissie Jeugd, de TC1 als het nieuwe bestuurslid Technische Zaken Fred Tuinman, de ideale kandidaat.

Marcel Borkent wordt verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid, geeft leiding aan het technisch kader en bewaakt het spelconcept. Hij is daarmee verantwoordelijk voor de doorstroming van talenten naar het standaardteam, waarvoor het bereiken van de Topklasse onveranderd als ambitie staat.

Marcel is geen onbekende binnen Excelsior. Hij is momenteel techniektrainer bij de pupillen en was ooit assistent-trainer van Excelsior’31 1, onder Gerard Geerdink Johannink. 

Ook trainde hij diverse jeugdteams binnen Excelsior'31. Een functie die hij tevens uitoefende bij NEO en Sportclub Enschede. Marcel is op dit moment hoofdtrainer bij de v.v. Hellendoorn. 

Eerder trainde hij de standaardteams van SVVN en Voorwaarts V.

Kalender icoon vrijdag 6 november 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers