Excelsior'31 zakt na rust ver terug

Björn Calkhoven scoorde 2x, speelde een prima 1e helft en een uiterst moeizame 2e...

Excelsior'31 - ROHDA Raalte rust 2-0
09. 1-0 Björn Calkhoven (assist Coen Zwollo)
20. 2-0 Björn Calkhoven (assist Erwin Looms)
80. 2-1

Opstelling Excelsior'31:
Doel: VFH
Achter: Gerald Janssen, Jarno Beltman (67. Erwin Leurink), Coen Zwollo en John van Pijkeren (56. Jan Borghuis)
Midden: Maarten Dangremond, Manu Isa en Sander ter Harmsel (77. Bas Boksebeld)
Voor: Dennis Sepp, Erwin Looms en Björn Calkhoven

Excelsior'31 stond bij rust op een dik verdiende 2-0 voorsprong en had tot die tijd bar weinig te duchten van de uit de zondag Hoofdklasse C gedegradeerde Raaltenaren.

Na rust zakte het spelpeil - van beide kanten - naar een bedenkelijk niveau en maakte Excelsior'31 het zichzelf vreemd genoeg onnodig moeilijk, ging steeds slordiger voetballen en liep vreemd genoeg ook  nog eens steeds verder achteruit.

Het bracht ROHDA weer in de wedstrijd, middels slordig uitverdedigen van keeper Fernandez Hesselink, 2-1.

Juweeltjes waren desondanks de vlammende afstandschoten van Maarten Dangremond (lat) en Dennis Sepp (paal), verder viel er na rust bar weinig (meer) te genieten.