Excelsior'31 - Berkum (Belangrijke informatie)

Foto bij Excelsior'31 - Berkum (Belangrijke informatie)

Excelsior'31 - Berkum (Belangrijke informatie)

Aankomende zaterdag 11 mei speelt Excelsior’31 op Sportpark De Koerbelt tegen Berkum. De aftrap van de wedstrijd vindt om 14:30 uur plaats.

Bij een overwinning (of een gunstige uitslag in Aalten bij de wedstrijd AZSV - Scherpenzeel) is Excelsior’31 kampioen.

Omdat er veel toeschouwers worden verwacht en de parkeerplaatsen beperkt zijn, roepen we iedereen op om zoveel mogelijk op de fiets (of lopend) te komen.

Let op: er is aan Arend Baanstraat aan 1 kant van de straat een parkeerverbod. Hierdoor is er een betere verkeersdoorstroming mogelijk. Er wordt streng toegezien op foutparkeerders. 

Op het sportpark is er een vuurwerkverbod van kracht. We vragen de supporters om dit beleid te respecteren en geen vuurwerk mee te nemen. Laten we er samen voor zorgen dat de wedstrijd een veilige en plezierige ervaring is voor iedereen.

De spelers van JO14-1 zullen als ballenjongens aanwezig zijn om de snelheid in het spel te houden.

De verkoop van koffie zal alleen in het keetje langs het hoofdveld plaatsvinden. Deze kiosk is ook geopend voor andere versnaperingen. In het clubhuis kun je terecht voor eten en de andere drankjes.

Na 16:00 uur worden er op het terras broodjes hamburger verkocht. Dan zal ook de DJ op het toneel verschijnen, om vanaf 16:15 uur de muziek te verzorgen.

Als Excelsior’31 na afloop van de wedstrijd kampioen is geworden, wordt de schaal op het veld uitgereikt. 

De spelers zullen zich na het douchen eerst melden in de businessruimte, om vervolgens direct naar het terras te gaan. Daar vindt de huldiging plaats. Daarop volgt voor de selectie een korte rondrit door Rijssen.

Het clubhuis is tot ongeveer 21:00 uur geopend. 

Samen met jullie enthousiasme en steun gaan we er een mooie dag van maken. 

Alvast bedankt voor de medewerking!
 

Kalender icoon zaterdag 4 mei 2024 14:36 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers