Foto bij Excelsior'31 beloften <23 moeten meerdere erkennen in Vitesse (samenvatting geplaatst)

Bekijk hieronder een samenvatting van de laatste wedstrijd in het SEJP Nederlaagtoernooi, tussen Excelsior'31 beloften onder 23 en Vitesse A1 (eindstand 0-2).

De samenvatting (door Excelsior'31 TV) is gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interview door Bert Bosschers.

Dinsdagavond is door de ‘Excelsior’31 beloften onder 23 jaar’ (in principe) het laatste duel gespeeld, in het kader van het nederlaagtoernooi  van de Stichting Excelsior’31 JeugdPromoting. BVO Vitesse A1 bleek na 90 minuten met 2-0 te sterk voor de Rijssense talenten. De penaltyserie na afloop werd door de Arnhemmers met 4-2 gewonnen.

Opstelling Excelsior’31 beloften onder 23 jaar,  tegen Vitesse A1:
Patrick Loohuis (80. Ruud Hofhuis), Robin Schär, Gertjan Schultink, Marco Hopman (46. Kevin Troost (60. Roberto Cionieaga), Jan Borghuis, Reno Timmerman, Maarten Smit (46. Stephen Jansen), Remco Gombert (46. Devid Michiels), Marco ten Bolscher, Gerald  ten Hove (72. Ties ten Barge) en Frank Averesch

Wissels:
Ruud Hofhuis (k), Stephen Jansen, Kevin Troost, Ties ten Barge, Devid Michiels, Roberto Cioineaga

De Excelsior’31 beloften onder 23 jaar kwamen al snel in de wedstrijd op een 0-1 achterstand, die tot aan de rust op het scorebord bleef staan. Doelpuntenmaker was Ewald Gouw. Het eerste deel na  rust hadden de Excelsior’31 beloften bij vlagen het betere van het spel en kwamen ook tot doelkansen. De grootste was voor flankaanvaller Frank Averesch, die tegen de Vitesse doelman opschoot.

Tien minuten voor tijd verdubbelde Vitesse de voorsprong en maakte daarmee aan alle Rijssense illusies op een positief resultaat een eind.

Tussentijdse koploper van het nederlaagtoernooi is PEC Zwolle A1, dat de Excelsior'31 beloften onder 23 eerder een 3-1 nederlaag wist toe brengen. Het duel van de Excelsior'31 beloften onder 23 jaar tegen FC Twente Voetbalacademie A1 eindigde in een 1-0 overwinning voor de thuisploeg. Het duel tegen De Graafschap A1 eindigde in een remise (2-2).

Er staat (mogelijk) nog een duel tegen SC Heerenveen A1 op stapel.