Zaterdag 22 december: FIFA19-toernooi (indeling bekend!)

Foto bij Zaterdag 22 december: FIFA19-toernooi (indeling bekend!)

Zaterdag 22 december: FIFA19-toernooi (indeling bekend!)

Wie wordt de officiële E-sporter van Excelsior’31? 

Kom naar het Vriendenkring FIFA19 toernooi, georganiseerd door de activiteitencommissie en maak het mee.

Het jaarlijkse FIFA toernooi wordt gehouden op zaterdag 22 december. De inschrijving is inmiddels gesloten. Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met Bundled, de Vriendenkring en de Activiteitencommissie. Er wordt er een event neergezet voor meer dan 150 gamers.

In de ochtend zullen de jongste gamers hun kunsten mogen vertonen en na de middag begint het toernooi voor de oudere jeugd en senioren. 

* Klik hier voor de indeling van het ochtentoernooi. 

* Klik hier voor de indeling van het middagtoernooi.

Het ochtendtoernooi start rond 10.00 dus zorg dat je op tijd bent, vanaf 09.30 is het mogelijk je aanwezigheid te melden. Diegene die meedoen aan het middagtoernooi wordt gevraagd om 14.00 aanwezig te zijn.


Uniek dit jaar is dat de overall winnaar van het toernooi, officieel E-sporter van Excelsior’31 wordt. Dat betekent dat je in de toekomst mag gamen tegen E-sporters van anders amateurvoetbalclubs en als je goed genoeg bent… misschien meer.

Laat je skills zien aan de grootste E-sports makelaar van Nederland en game tegen officiële E-sporters. Je leest het goed, officiële eDivisie E-sporters zoals Tony Kok (E-sporter van PEC Zwolle) en Dani Hagebeuk (E-sporter van Ajax, foto onder). Be there!

Kalender icoon vrijdag 14 december 2018 10:04 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers