Excelsior'31 3 speelt gelijk bij DVS'33 4 (2-2)

Foto bij Excelsior'31 3 speelt gelijk bij DVS'33 4 (2-2)

* Verslag met dank aan Barnd Hammer

Zaterdag moest Excelsior’31 3 de reis naar Ermelo maken voor een wedstrijd tegen DVS’33 4. Er werd redelijk begonnen aan de wedstrijd, maar dat zakte weg na het eerste kwartier. Ondanks dat er kansen waren aan beide kanten gingen we met een 0-0 stand de rust in. In de rust werden de jongens van het derde weer op scherp gezet met de boodschap dat het scherper en feller moest.

Vrijwel meteen na rust kwamen we met 1-0 achter doordat DVS een corner tegen de touwen wist te koppen. De 1-1 volgde vrij snel doordat Joey Gerritsen-Mulkes na een lange dribbel een penalty wist te versieren. Deze werd krachten binnen geschoten door Sven Jagersma. Tien minuten voor tijd kwam Excelsior op voorsprong, doordat Barnd Hammer een corner met een volley achter de keeper wist te werken. Deze voorsprong hield geen stand, omdat DVS in de slot minuten een vrije trap binnen wist te werken. Dit zorgde voor de 2-2 en dit was tevens de eindstand. Al met al geen beste pot, kansen aan beide kanten, slechts één punt meegenomen naar Rijssen.

DVS'33 4 - Excelsior'31 3 2-2 (0-0)