Excelsior'31 haalt €2.037,28 op met Rabo Clubkas Campagne

Foto bij Excelsior'31 haalt €2.037,28 op met Rabo Clubkas Campagne

Excelsior'31 haalt €2.037,28 op met Rabo Clubkas Campagne

Dinsdagavond vond de prijsuitreiking van de Rabo Clubkas Campagne plaats in het Parkgebouw in Rijssen. 

Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen de klanten van de Rabobank het jaarlijkse sponsorbedrag. Dit bedrag is voor 2019 vastgesteld op maar liefst € 50.000,-. Niet de bank, maar de klanten bepaalden hiermee welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient.

Bij Excelsior’31 rolt elke avond de bal. Van jong tot oud, selectie- en niet selectieteams, jongens en meisjes, mannen en vrouwen, elke avond wordt er getraind en dat betekent dat er veel kleedkamers nodig zijn. Zo fraai de kleedruimte onder de hoofdtribune is, zo verouderd is de oorspronkelijke. Twee douches per kleedkamer, barsten in de muur als ware we terug in het oude Oostblok. Er moet duurzaam gerenoveerd worden ten gunste van onze 1800 leden, Rijssense burgers. Excelsior'31 wil dit mede mogelijk maken met het gewonnen bedrag bij de Rabo Clubkas Campagne. 

Iedere klant van Rabobank Rijssen-Enter ontving drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mochten worden uitgebracht. Dinsdagavond vond dus de prijsuitreiking plaats. Excelsior'31 behaalde de op twee na meeste stemmen en dat heeft maar liefst € 2.037,28 opgeleverd. Een prachtig bedrag! 

Het bestuur van Excelsior'31 wil iedereen die bijgedragen heeft aan dit mooie bedrag hartelijk bedanken!

Het meeste geld ging naar Zorgboerderij De Borkeld (€ 3.467,66) en Hospice de Reggestroom (€ 3.500,-).

* Bekijk hieronder de video (beelden met dank aan Rabobank Rijssen-Enter) waarin bestuurslid André Vis uitlegt waarvoor het geld besteed zal worden en er zijn beelden te zien van de overhandiging van de cheque aan bestuurslid Sandra Schulenburg!


 

Kalender icoon dinsdag 23 april 2019 21:45 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers