Gezocht: videogenie en muziekliefhebber

Foto bij Gezocht: videogenie en muziekliefhebber

Gezocht: videogenie en muziekliefhebber

De PR-Commissie is al druk bezig met het komende seizoen in de derde divisie. Er zijn plannen om een videowall te installeren. Daarop komen tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste de opstellingen, de doelpuntenmakers met gifjes of foto's, tussenstanden, de sponsor van de dag en tal van andere wetenswaardigheden. We zijn nu op zoek naar vrijwilligers die mede voor de invulling willen zorgen en tijdens de wedstrijden de wall willen bedienen. Uiteraard staat het je geheel vrij zelf mee te denken over de content van de videowall die wij buiten de wedstrijden van het eerste om ook op andere momenten kunnen benutten (bijvoorbeeld op familiedag, G-voetbal- en meisjes/damestoernooi, clinics etc.). Het is nog niet geheel zeker dat de videowall er komt, maar mocht het sein definitief op groen springen, dan willen we de onderliggende organisatie rond hebben. Vandaar deze oproep.

Daarnaast stopt onze muzieksamensteller en DJ Martin Nijholt. Welke liefhebber ziet het als een uitdaging om rond de thuiswedstrijden van het eerste elftal een mooi pakket in elkaar te zetten en tijdens de wedstrijden er voor te zorgen dat de nummers worden afgespeeld? Alles verloopt via de computer in de speakerruimte. Een USB-stick of een Spotify-playlist kun je eventueel thuis al vullen met muzieknummers uit heden en verleden, beginnend als altijd met Koning Voetbal, de mars voor de eeuwigheid. Tijdens de wedstrijd zorg je ervoor dat de goaltune gestart wordt en verzorg je de geluidstechniek, zodat de speakers te horen zijn bij wissels en andere mededelingen. 

Kortom, wie heeft belangstelling voor deze vacatures? Wie is geboeid door video en alle mogelijkheden die de beeldtechniek biedt? En wie ziet het als een uitdaging om een keer in de twee weken een mooie muzieklijst samen te stellen in overleg met het speakerteam? Dit alles om van het komend seizoen weer een feest te maken.

Inlichtingen en aanmelding videowall:
Arno Harbers 06-30356645 / aharbers1973@gmail.com
Thijs Nieuwenhuis 06-41935318 / thijsnieuwenhuis@live.nl

Inlichting en aanmelding muzieksamensteller / DJ:
Henny Altena 06-12986803
Gerrit Schinkel 06-23774359
Mail: speakers@excelsior31.nl

Kalender icoon dinsdag 4 juni 2019 11:30 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers