Donderdag, 20.00 uur: Première documentaire kampioenschap Excelsior'31 (in het clubhuis)

Foto bij Donderdag, 20.00 uur: Première documentaire kampioenschap Excelsior'31 (in het clubhuis)

Donderdag, 20.00 uur: Première documentaire kampioenschap Excelsior'31 (in het clubhuis)

Het eerste elftal van Excelsior'31 werd afgelopen seizoen kampioen in de Zaterdag Hoofdklasse B. Na een moeizame start qua resultaten, werd het seizoen steeds mooier. Uit bij Staphorst (2-0 nederlaag) leek Excelsior'31 het kampioenschap definitief uit het hoofd te kunnen zetten (met acht punten achterstand op de koploper), maar met negen overwinningen uit de laatste tien wedstrijden werd een fantastische eindsprint neergezet en werd het kampioenschap een feit na een bizarre laatste speeldag. 

Excelsior'31 TV was er het hele seizoen bij en heeft alle unieke beelden, hoogte- en dieptepunten op een rijtje gezet. In een drie kwartier durende documentaire blikt Excelsior'31 TV, met de hoofdrolspelers en de stille krachten achter de schermen, terug op het bijzondere seizoen en het kampioenschap. 

Donderdag 13 juni a.s. vanaf 20.00 uur wordt de documentaire vertoond in het clubhuis van Excelsior'31. Supporters en overige geïnteresseerden zijn die avond van harte welkom! Wees erbij en herbeleef de weg naar de Derde Divisie! 

 

Kalender icoon woensdag 5 juni 2019 18:47 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers