Yannik de Vries naar Excelsior'31

Foto bij Yannik de Vries naar Excelsior'31

Yannik de Vries naar Excelsior'31

Yannik de Vries maakt komende zomer de overstap van zondag derdeklasser Eilermark naar Excelsior’31. De 21-jarige aanvaller werd dit seizoen topscorer van het amateurvoetbal in deze regio met maar liefst 31 doelpunten.

Yannik de Vries maakte in 2014 de overstap vanuit de jeugd van FC Twente naar Go Ahead Eagles. Daar kwam de vleugelaanvaller uit in de Onder 17, Onder 19 en het beloftenteam. Ook trainde hij in zijn laatste seizoen bij Go Ahead Eagles regelmatig mee met de hoofdmacht.

Een jaar geleden vertrok De Vries bij Go Ahead Eagles en koos hij ervoor om in zijn woonplaats Enschede bij zondag derdeklasser Eilermark te gaan voetballen. Met Eilermark werd De Vries dit seizoen kampioen. Daarnaast trainde hij afgelopen jaar dagelijks bij de Global Football Academy, een voetbalacademie uit Apeldoorn dat opgericht is door oud-prof Lars Lambooij. Daar speelde De Vries afgelopen seizoen veel oefenwedstrijden tegen O19-teams van BVO’s.

Yannik de Vries sluit zonder contract aan bij de eerste elftalselectie van kersverse Derde Divisionist Excelsior’31. De Enschedeër heeft veel zin in het nieuwe seizoen: “De afgelopen tijd ben ik benaderd door veel clubs uit de top van het amateurvoetbal in deze regio. Bij Excelsior’31 kreeg ik een goed gevoel. Ik wil graag in mijzelf investeren en laten zien wat ik kan. Hopelijk wordt het een mooi seizoen in de Derde Divisie”.


 

Kalender icoon donderdag 6 juni 2019 07:00 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers