Grote clubactie weer van start!

Foto bij Grote clubactie weer van start!

Grote clubactie weer van start!

Vanaf 14 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Binnenkort worden de intekenlijsten voor de Grote Clubactie weer verstrekt door de leiders van de jeugdteams van Excelsior'31. 

Hopelijk kunnen we het grote succes van de voorgaande jaren een vervolg geven. Gelijk aan de laatste keer willen we graag dat elk lid/speler minimaal 3 loten gaat verkopen. Wij denken dat dat mogelijk moet zijn.

De Grote Clubactie is van groot belang voor de jeugd van Excelsior. De opbrengst van ieder verkocht lot (maar liefst € 3,00) komt direct ten goede aan de jeugd van Excelsior´31. Het geld wordt onder andere beschikbaar gesteld voor activiteiten, trainingsmaterialen, het huren van een sporthal in de winterperiode, een bijdrage aan een kampioenschap enz. Hoe meer loten er verkocht worden, hoe meer geld er beschikbaar komt voor de jeugd.

Om er voor te zorgen dat er zoveel mogelijk loten worden verkocht zijn er ook dit jaar weer prijzen voor de drie spelers die de meeste loten verkopen. Daarnaast kunnen de teams, waarvan de spelers gezamenlijk veel loten verkopen, aan het einde van dit seizoen een bijdrage vragen. Bijvoorbeeld om het seizoen op een leuke manier af te sluiten of een activiteit in de winterstop te organiseren (zwemmen, kanotocht, huren van een sporthal enz.). Nieuw is dit jaar dat we per leeftijdsgroep een team gaan belonen welke de meeste loten heeft verkocht. Dit geldt dus voor alle leeftijdsgroepen.

Nog enkele belangrijke spelregels:
· De loten kosten € 3,00 per stuk.
· De lijsten dienen uiterlijk zaterdag 9 november 2019 weer ingeleverd te worden bij de leider. De leider verzamelt de lijsten en levert deze in bij mij (of bij de hoofdleider of bij iemand van het jeugdbestuur).
· Pas het geld in ontvangst nemen als de loten worden afgeleverd! Dus niet op de dag dat er wordt ingetekend voor één of meerdere loten.
· De trekking van de loterij is op 11 december 2019.

Excelsior'31 wenst iedereen alvast veel succes met de verkoop!

Kalender icoon dinsdag 10 september 2019 18:30 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers