Excelsior'31 onderuit in eerste poulewedstrijd Tukker Cup

Foto bij Excelsior'31 onderuit in eerste poulewedstrijd Tukker Cup

Excelsior'31 speelde vanavond (dinsdag) haar eerste poulewedstrijd in de Tukker Cup tegen zondag vijfde klasser Bentelo 1. De Rijssenaren speelden in Bentelo met het JO19-1-team, aangevuld met doelman Luuk Oude Lansink (1e elftal) en Matthijs Seppenwoolde (2e elftal).

Na 40 minuten kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Vlak na rust werd de voorsprong verdubbeld, 2-0. Jorick Preuter zette Excelsior'31 op 2-1, maar vrij snel daarna werd het alweer 3-1 in het voordeel van Bentelo. In de blessuretijd werd de eindstand bepaald op 4-1.

In dezelfde poule won WVV'34 1 vanavond met 3-0 van Achilles Enschede 1. Dinsdag 8 oktober gaat de Tukker Cup verder. Excelsior'31 speelt dan thuis tegen WVV'34 (aanvang 20.00 uur), Achilles Enschede speelt dan thuis tegen Bentelo. Dinsdag 5 november gaat Excelsior'31 op bezoek bij Achilles Enschede (aanvang 20.00 uur) en speelt Bentelo thuis tegen WVV'34.

Excelsior'31 2 speelde vanavond een oefenwedstrijd op bezoek bij AGOVV Apeldoorn 1, het team van oud-Excelsioren Marco Hopman, Niek Averesch en Frank Averesch. De ploeg van de jarige trainer Daniël Holtman won met 3-6. Jesse Beltman, Yilber Haverslag (2x) en Maarten Baan (3x) kwamen tot scoren.

Kalender icoon dinsdag 10 september 2019 22:18 / Algemeen