Excelsior'31 2 is ook DZC'68 2 de baas (4-1)

Foto bij Excelsior'31 2 is ook DZC'68 2 de baas (4-1)

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 wilde de twee overwinningen op rij een mooi vervolg geven tegen DZC'68 2. Vanaf de aftrap was de thuisploeg de baas. Na negen minuten spelen werd het al 1-0. Mark van Pijkeren kopte onbewust de bal via zijn achterhoofd binnen.

Even later was Mark van Pijkeren zich wel bewust van de 2-0.

Hij schoot een vrije trap van zo'n 20 meter in de kruising. Een heerlijke goal.

Na de 2-0 werd Excelsior'31 2 slordig en kwam het moeilijk tot echt grote uitgespeelde kansen. De spits van DZC'68 2 maakte zelfs met een fantastische stift van zo'n 25 meter de 2-1.

Na rust was Excelsior'31 beter maar gebeurde er niet veel qua kansen. Drie minuten voor tijd kopte Lucas van Beek de 3-1 binnen via de onderkant van de lat. Een minuut later scoorde hij ook de 4-1, met een droge knal van afstand.

Een prima overwinning van Excelsior'31 2, dat nu alleen aan kop gaat in de reserve Hoofdklasse met de volle buit uit de eerste drie wedstrijden. Volgende week zaterdag speelt Excelsior'31 2 opnieuw een thuiswedstrijd. Om 11.45 uur is Enter Vooruit 2 de tegenstander op De Koerbelt.

Excelsior'31 2 - DZC'68 2 4-1 (2-1)
9. Mark van Pijkeren 1-0
12. Mark van Pijkeren 2-0