Excelsior'31 2 wint derby tegen Enter Vooruit 2 (2-1)

Foto bij Excelsior'31 2 wint derby tegen Enter Vooruit 2 (2-1)

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis
Excelsior'31 2 speelde zaterdag de derby tegen Enter vooruit 2. Al na vijf minuten kwamen de Rijssenaren op voorsprong. Maarten Baan tikte een voorzet van Kevin Jansen binnen, 1-0. Even later werd het ook gelijk 2-0. Mark van Pijkeren schoot de bal binnen.

Voor rust werd er nog een treffer van Excelsior'31 2 afgekeurd wegens buitenspel.

Een kwartier na rust was het Enter Vooruit 2 dat de aansluitingstreffer maakte, 2-1. In het laatste half uur was het met name Enter Vooruit 2 dat de beste kansen kreeg en het betere van het spel had. Toch bleef het 2-1, waardoor Excelsior'31 2 ongeslagen aan kop blijft met de volle buit uit vier gespeelde wedstrijden.

Volgende week gaat Excelsior'31 2 op bezoek bij HHC Hardenberg 2. Aftrap is dan om 12.00 uur.

Excelsior'31 2 - Enter Vooruit 2 2-1 (2-0)
5. Maarten Baan 1-0
12. Mark van Pijkeren 2-0
59. 2-1

Opstelling Excelsior'31 2: Tim Paalman, Kevin Jansen, Lucas van Beek, Matthijs Seppenwoolde (62. Bram Lier), Jurriaan Seppenwoolde, Jesse Beltman, Maarten Pluimers, Mark van Pijkeren (62. Lars Nijeboer), Matthijs Boerman (78. Sander Gerritsen), Maarten Baan, Yilber Haverslag