Excelsior’31 3 bekert door na winst op SV Enter 2 (1-0)

Foto bij Excelsior’31 3 bekert door na winst op SV Enter 2 (1-0)

Excelsior’31 3 bekert door na winst op SV Enter 2 (1-0)

* Verslag met dank aan Ronald Brinkman

Om 15:15 uur werd er afgetrapt voor de volgende ronde van de beker. Nadat we de poulefase overleefd hadden stond de eerste knock-out ronde op het programma. Het was direct een derby want SV Enter 2 was de tegenstander.

Zoals het hoort bij een derby was het een echte vechtwedstrijd. Er werd veel de lange bal gehanteerd en daardoor waren beide teams erg slordig in de passing. Een echte flipperkast wedstrijd. Excelsior’31 3 had in het begin een aantal kleine kansjes, dit zorgde ook voor de 1-0. Bart Getkate stuurde Mathay Kahraman in de diepte, die net geen buitenspel stond. Hij liep op de keeper af en werkte de bal heel beheerst, met een mooie lob over de doelman. Na de goal bleef het slordig van beide kanten en we gingen rusten met een 1-0 stand.

In de tweede helft kon je zien dat SV Enter 2 graag de gelijkmaker wilde maken, dit resulteerde ook in een paar kleine kansen, maar Frank Beltman hield zijn goal schoon! Excelsior’31 3 hield stand en zelfs tegen tien man kon SV Enter 2 geen goal maken. Dit kwam doordat Joey Gerritsen Mulkes zijn tweede gele kaart pakte. Uit verschillende bronnen hebben wij vernomen dat de familie Gerritsen Mulkes een weekend weg gaat, zijn broer had ook al een rode kaart gepakt in het vlaggenschip. Veel plezier!

We bekeren verder en daar is ook alles mee gezegd. Volgende week nemen we het op tegen ASC’62 2. De heren uit Dalfsen staan onderaan in de tweede klasse met 0 punten. Een mooie mogelijkheid om de 3 punten in Rijssen te houden! Om 14:30 uur trappen we af, wees welkom!

Excelsior’31 3 – SV Enter 2 1-0 (1-0)
1-0 Mathay Kahraman

Opstelling Excelsior'31 3: Frank Beltman, Thomas Rosman (60’ Brent Jansen), Luuk Beldman, Barnd Hammer (70’ Jesper Jansen), Thore Slinkman, Joey Gerritsen Mulkes, Hessel Bruins, Sven Brinks (60’ Gabriël Koriya), Mathay Kahraman, Bart Getkate, Ronald Brinkman (45’ Matthijs Zandvoort).

Kalender icoon zondag 20 oktober 2019 18:51 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers