Een middag om snel te vergeten voor Excelsior'31 2 in Aalten (5-0)

Foto bij Een middag om snel te vergeten voor Excelsior'31 2 in Aalten (5-0)

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 ging zaterdag op bezoek bij koploper AZSV 2 in Aalten. Al vroeg in de wedstrijd kregen de bezoekers een grote tik te verwerken. Verdediger Matthijs Seppenwoolde moest al na tien minuten het veld verlaten met een flinke wond aan zijn knie. Jesse Beltman verving hem. Vlak nadat Matthijs Seppenwoolde het veld had verlaten kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Na iets meer dan een kwartier spelen werd het zelfs 2-0. Drie tikken in een kwartier tijd, veel slechter had de wedstrijd niet kunnen beginnen voor de ploeg van trainer Daniël Holtman. Vlak voor rust werd de schade nog groter, AZSV 2 maakte de 3-0.

Direct na rust was het alweer raak voor AZSV 2, mocht de wedstrijd nog niet beslist zijn, dan was de 4-0 toch echt wel de definitieve beslissing. Na iets meer dan een uur spelen werd het ook nog 5-0. Dat bleek later ook de eindstand. Kortom, een middag om snel te vergeten voor de Rijssenaren. Excelsior'31 2 haakt na deze nederlaag voorlopig even af bij de kopgroep in de ranglijst. AZSV 2, SDC Putten 2, HHC Hardenberg 2 en Sparta Nijkerk 2 staan bovenaan met 22 punten. Excelsior'31 2 staat nu zesde met zestien punten.

Volgende week zaterdag speelt Excelsior'31 2 weer thuis. Om 11.45 uur is dan DETO 2 de tegenstander op De Koerbelt.

AZSV 2 - Excelsior'31 2 5-0 (3-0)