Excelsior'31 2 na rust langs VVOG 2 (1-5)

Foto bij Excelsior'31 2 na rust langs VVOG 2 (1-5)

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 ging zaterdag op bezoek bij VVOG 2. Al vroeg in de wedstrijd kwam de ploeg van trainer Daniël Holtman al op voorsprong. Lucas van Beek kopte een hoekschop van Bram Lier binnen, 0-1. VVOG 2 maakte echter al snel weer de gelijkmaker, 1-1. Tim Paalman (knappe redding) en Jesse Beltman (haalde een bal van de lijn) zorgden er mede voor dat VVOG 2 niet op voorsprong kwam voor rust.

Na rust vloog een voorzet van Matthijs Boerman binnen in het doel, waardoor Excelsior'31 2 weer op voorsprong kwam, 1-2. Lars Nijeboer raakte even later de lat.

Na een overtreding op Matthijs Boerman, pakte een VVOG-speler zijn tweede gele kaart. De thuisploeg moest dus met tien man verder.

Na een eigen doelpunt van de thuisploeg, was het duel eigenlijk wel beslist, 1-3. Nevin ter Steege maakte in de slotfase nog de 1-4 en aanvoerder Jurriaan Seppenwoolde schoot via de onderkant van de lat de 1-5 binnen.

Een mooie overwinning in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Volgende week zaterdag speelt Excelsior'31 2 nog een wedstrijd in de districtsbeker. In Vriezenveen is DOS'37 2 dan (om 12.45 uur) de tegenstander.

VVOG 2 - Excelsior'31 2 1-5 (1-1)
0-1 Lucas van Beek