Excelsior'31 O23 wint op Urk (0-1)

Foto bij Excelsior'31 O23 wint op Urk (0-1)

* Verslag met dank aan Mart Nieuwenhuis

Excelsior'31 O23 ging met veel vertrouwen richting de uitwedstrijd op Urk. Door de 7-0 overwinning van vorige week tegen HHC Hardenberg O23 was het team van Denny van Gaal eindelijk van de 0 punten af op de ranglijst.

Het was in de eerste helft een gelijkopgaande wedstrijd. In het uitduel tegen Urk was het de thuisploeg die in de eerste helft op de paal schoot. Urk was fysiek de bovenliggende partij maar Excelsior'31 O23 voetbalde daar goed onderuit.

Na rust was Frank Gerritsen Mulkes gevaarlijk met een hard schot op doel, de keeper van Urk bracht redding.

In de 70e minuut kwam Excelsior'31 O23 op voorsprong. Een van richting veranderd schot van Lars Spijkerman vloog in het doel, 0-1.

In de slotfase kreeg Matthijs Seppenwoolde nog een kans op de 0-2, maar na een slalom trof hij geen doel.

Excelsior'31 O23 wint daardoor van Urk O23 en komt daarmee op 6 punten. Een mooie teamprestatie!

Zaterdag speelt Excelsior'31 O23 thuis tegen NEO O23.

Opstelling Excelsior'31 O23: Mart Nieuwenhuis, Jesper Jansen, Lucas van Beek, Maarten Pluimers, Bram Lier, Jesse Beltman, Mark van Pijkeren, Emilio Solino Overmars, Hakan Sandikci, Frank Gerritsen Mulkes, Lars Spijkerman

Kalender icoon zondag 4 oktober 2020 13:07 / Algemeen