Excelsior'31 O23 pakt punt in blessuretijd tegen NEO (3-3)

Foto bij Excelsior'31 O23 pakt punt in blessuretijd tegen NEO (3-3)

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 O23 speelde zaterdag thuis tegen NEO O23. Beide teams hadden voor de wedstrijd zes punten gepakt uit vijf wedstrijden in de Tweede Divisie voor O23-teams.

De eerste helft was voor de bezoekers uit Borne. Na 20 minuten tikte Brent Niemeijer de 0-1 binnen uit een voorzet. Bas Spenkelink maakte vlak voor rust, oog in oog met Excelsior'31-doelman Anthony van Zalbommel, beheerst de 0-2. Excelsior'31 O23 kon daar in de eerste helft maar weinig tegenover zetten.

Na rust was er dus werk aan de winkel voor de mannen van Denny van Gaal. Excelsior'31 O23 kwam terug in de wedstrijd via een doelpunt van Frank Gerritsen Mulkes, 1-2. Daarna werd een treffer van Excelsior'31 O23 afgekeurd wegens buitenspel. Emilio Solino Overmars maakte even later alsnog de gelijkmaker, na een goede assist van Lars Nijeboer.

In de 89e minuut dacht NEO er alsnog met de winst vandoor te gaan. Sean Niemijer maakte de 2-3. Toch werd het nog 3-3. Jesse Beltman maakte de gelijkmaker uit een vrije trap.

Excelsior'31 en NEO blijven dus in evenwicht op de ranglijst, met zeven punten uit zes duels.

Opstelling Excelsior'31 O23 tegen NEO O23: Anthony van Zaltbommel, Lars Nijeboer, Maarten Pluimers, Lucas van Beek, Bram Lier, Mark van Pijkeren, Jesse Beltman, Emilio Solino Overmars, Jurn Nijhuis, Frank Gerritsen Mulkes, Lars Spijkerman