Gerald Janssen in 'Koppen zonder noppen' bij Excelsior'31 TV

Foto bij Gerald Janssen in 'Koppen zonder noppen' bij Excelsior'31 TV

Gerald Janssen in 'Koppen zonder noppen' bij Excelsior'31 TV

In de serie 'Koppen zonder noppen' gaat Excelsior'31 TV op bezoek bij oud-spelers van de club.

Er wordt teruggeblikt op hun voetbalcarrière en de tijd bij Excelsior'31 en tevens krijgen we een indruk van hoe de spelers nu in het leven staan. 

In de eerste aflevering reist Excelsior'31 TV af naar de plek waar Cenk Uguz is opgegroeid in Enschede. De huidige speler van zondag Derde Divisionist HSC'21 is terug op het veld na een zwaar motorongeluk in 2017.

 

In de tweede aflevering het tweede deel van het interview met Cenk Uguz. In de derde aflevering is Erwin Leurink te gast. In het eerste deel van het interview blikken we terug op zijn tijd bij FC Twente. In de vierde aflevering deel 2 van het interview met Erwin Leurink, waarin we terugblikken op zijn tijd bij Heracles Almelo en Excelsior'31. In de vijfde aflevering gaat Excelsior'31 TV op bezoek bij FC Suryoye. De club waar oud Excelsior'31-speler Marco Aydin zich thuisvoelt. 

 

In de zesde aflevering zien we het tweede deel van het interview met Marco Aydin. In de zevende aflevering gaat Excelsior'31 TV op bezoek bij Erwin Looms. In deel 1 van 3 van het interview met de oud-spits van Excelsior'31 gaat het onder meer over zijn betaald voetbalcarrière, HSC'21 en zijn tijd in Duitsland. In de achtste aflevering deel 2 van 3 van het interview met Erwin Looms. Daarin onder meer aandacht voor voetbalhumor, zijn tijd bij Excelsior'31 en de klik met zijn maatje Dennis Sepp. In de negende aflevering deel 3 van het interview met Erwin Looms, waarin teruggeblikt wordt op zijn tijd in de TC van Excelsior'31. In de tiende aflevering deel 1 (van 4) van het interview met Gerald Janssen. Excelsior'31 TV gaat op bezoek bij het bedrijf van Gerald (Gerald Janssen BV / Thuisin Rijssen) en blikt terug op zijn tijd in de jeugd van Excelsior'31. In de elfde aflevering deel twee van het interview met Gerald Janssen. In deze uitzending een terugblik op de eerste periode van Gerald Janssen in de hoofdmacht van Excelsior'31. 

 

Kalender icoon vrijdag 22 januari 2021 21:28 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers