Excelsior'31 2 en Berkum 2 in evenwicht (0-0)

Foto bij Excelsior'31 2 en Berkum 2 in evenwicht (0-0)

*Verslag van Kevin Jansen

Na de nederlaag in Barneveld wilde Excelsior'31 tegen Berkum 2 de punten welpakken. In de eerste helft zette Berkum de thuisploeg snel vast en onder druk, waardoor het moeilijk werd om van achteruit op te opbouwen. Er werden op het middenveld veel ballen ingeleverd, waardoor Berkum al snel de bal weer in het bezit had. Grote kansen waren er voor beide ploegen niet. Een aantal hoekschoppen zorgen nog voor een klein beetje gevaarl voor het doel.

De tweede helft was de lange bal populair.Echt gevoetbald werd er niet. Ondanks dat, kreeg Excelsior'31 2 uitstekende kansen om de 1-0 te maken. Helaas gingen deze mogelijkheden er niet in. Berkum 2 heeft op 1 grote kans na -die van de doellijn werd gekopt-, geen kansen meer gecreëerd.

De wedstrijd bood weinig spektakel en de 0-0 einstand is een logisch gevolg. Helaas geen 3 punten maar ook geen verlies!

Volgende week speelt Excelsior'31 2 opnieuw een thuiswedstrijd. Tegenstander is Nunspeet 2. De wedstrijd begint om 11:45 uur.

De jacht op de eerste driepunter van het seizoen gaat dan verder!

Kalender icoon zondag 3 oktober 2021 14:35 / Algemeen