Excelsior’31 (met de snijdende poolwind in de rug) na rust op toeren

Bas Boksebeld (archieffoto) scoorde tegen FC Zutphen 2x; saillant detail: bij de 2e, na fraai aangeven van de ingevallen Nick Hoekstra...

BORNERBROEK – Excelsior’31 heeft vanmiddag een oefenwedstrijd tegen zaterdag 1e klasser FC Zutphen met 4-0 gewonnen. Voor de Rijssenaren scoorde Bas Boksebeld 2x, Niki Leferink (wonderschone lob) en Jolf Stel beiden 1x. Alle doelpunten vielen na rust.

De eerste helft was (vreemd genoeg) FC Zutphen veruit de betere ploeg, kreeg bovendien een aantal serieuze 100% doelkansen, maar wist deze niet te verzilveren.

Na rust, met de snijdende poolwind in de rug, was Excelsior’31 oppermachtig en kwamen de Hanzestadbewoners er in feite niet meer aan te pas.

Een fotoverslag (met dank aan FC Zutphen)

Voor aanstaande dinsdag wordt nog een tegenstander (die beschikt over kunstgras) gezocht!