Excelsior'31 vrijwilligers overhandigen cheque t.w.v. 2000 euro aan D.A.C. Ons Erf

Excelsior'31 vrijwilligers overhandigen cheque t.w.v. 2000 euro aan D.A.C. Ons Erf

Foto: v.l.n.r. Henk Averesch, Ryan Eertink, Wim Willems, Jan Veeneklaas en Arwald Slagman. 

Maandag 4 januari:
RIJSSEN - Vrijwilligers van Excelsior'31 hebben maandagavond een cheque t.w.v. 2000 euro mogen overhandigen aan Aldi Polhoud, van D.A.C. Ons Erf.



v.l.n.r. Ryan Eertink, Aldi Polhoud en Jan Veeneklaas, van D.A.C. Ons Erf

Deze indrukwekkende financiële bijdrage is mede mogelijk gemaakt door giften van derden - waaronder het 1e elftal - en met name dankzij de Oliebollenactie, van het team van Arwald Slagman, Henk Averesch en Wim Willems.

Met name zij - en Rick Hofstede (die 's ochtends tegen 06.00 uur 'afgeleverd' werd door de politie, in geboeide houding op de achterbank, terwijl de sirenes loeiden!) , Harrie Nijkamp, Jannes Mensink, Ria Averesch, Dianne Willems, Bert Kamphuis, Erik Haase, Martijn Dennekamp, Arjan Tijhof en Bert Gerritsen Mulkes - zijn woensdag 30 december voor dag en dauw opgestaan en aan de slag gegaan om deze unieke actie tot een succes te maken. Zij verdienen dan ook alle lof! 



Excelsior'31 coach Dennis Demmers overhandigde Ryan Eertink een envelop met inhoud, namens de eerste elftal selectie.

Donderdag 31 december:

Ook dit jaar eminente opbrengst Oliebollenactie voor het goede doel 
RIJSSEN - De oliebollenverkoopactie van Excelsior'31, geïnitieerd door een aantal vrijwilligers van de Rijssense voetbalvereniging, heeft ook dit jaar een knap resultaat geboekt.    

De initiatiefnemers, het team van Henk Averesch, Wim Willems en Arwald Slagman, zullen maandag 4 januari 2010, tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Excelsior'31 in het clubhuis,  de opbrengst bekend maken en de cheque overhandigen aan afgevaardigden van Dagactiviteitencentrum DAC Ons Erf, in Rijssen.

DAC Ons Erf, een dagactiviteitencentrum op protestants christelijke grondslag, heeft als doel het bevorderen van de persoonlijkheidsgroei van volwassen mensen met een verstandelijke beperking in de regio Rijssen middels het bieden van zinvolle dagbesteding vanuit het principe van vraaggerichte zorg- en dienstverlening.

De 1e elftalselectie van Excelsior’31 heeft reeds 100 euro beschikbaar gesteld voor deze, ludieke actie. Daarnaast zijn er tal van giften van derden, maar ook leveranciers van ingrediënten die geheel belangeloos hun medewerking verlenen.




Klik hier voor een impressie van de Oliebollenactie van 2009.

Foto: Wim Willems (links) en Henk Averesch overhandigen Rutger Rouwendal een (door de spelers van het 1e elftal gesigneerde) wedstrijdbal voor zijn team, Excelsior'31 E3, de prijs voor de meest verkochte oliebollen, per team. E3 verkocht in totaal maar liefst 360 oliebollen!

Een fantastische resultaat, jongens! Een groot compliment aan spelers en begeleiders van E3...



Kalender icoon dinsdag 10 november 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers