Erwin Looms voorzitter van de Technische Commissie (senioren) bij Excelsior'31 (per 1 juni 2011)

Erwin Looms voorzitter van de Technische Commissie (senioren) bij Excelsior'31 (per 1 juni 2011)

Erwin Looms, oud speler van Excelsior’31 (in de periode 2004-2006) heeft zich bereid verklaard om per 1 juni 2011 de functie van voorzitter van de Technische Commissie (senioren) bij Excelsior’31 voor zijn rekening te nemen.


Het bestuur van Excelsior’31 is uitermate content met de terugkeer van Erwin ‘op het oude nest’. Excelsior’31 hoopt, samen met Erwin Looms, een koers in te zetten waarbij we als organisatie kunnen voldoen aan de gestelde doelstellingen.

Voor ons eerste team betekent het dat we streven naar een structureel verblijf in de Topklasse, met als doelstelling langzaam maar zeker een plaats bij de top 4 te verwerven. Een stek waar op dit moment uitsluitend de gerenommeerde clubs zich genesteld hebben.


Erwin Looms’ ervaring en kennis van het voetbalwereldje zullen zeker van toegevoegde waarde voor Excelsior’31 zijn.  

Voor ons tweede team geldt de verwachting om jaarlijks met de top in de Reserve Hoofdklasse mee te draaien en vér te komen in de KNVB Districtsbeker. Vermeldenswaardig is dat er inmiddels grote bereidheid is bij de KNVB - en betrokken clubs -  om op korte termijn te realiseren dat de tweede teams uit mogen komen in de standaard klasse. 

Een ontwikkeling, waar Excelsior’31 één van de pleitverzorgers van is en dit plan daarmee  van harte ondersteunt. De verwachting is dat één en ander per seizoen 2012-2013 gestalte zal  krijgen.

Voor ons derde team is de (voorlopige) doelstelling dat het zich kan meten met de sterkste (reserveteams) in de 1ste klasse. Hier geldt dat we met het 3e elftal streven naar een structurele plek bij de eerste 4, in deze klasse. De eerste aanzetten tot verdere optimalisatie van dit proces zijn reeds in gang gezet door de uitstekende en gestructureerde begeleiding van Bastiaan Schuitert en Harry Beldman.

Resumerend: het Excelsior’31 bestuur is er van overtuigd dat we met de benoeming van Erwin Looms een nóg betere invulling kunnen geven aan de doelstellingen.

Namens het bestuur van Excelsior’31 wens ik Erwin veel plezier en succes als voorzitter van de Technische Commissie.

Wij zullen u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

Marcel Loohuis, bestuurslid Voetbalzaken Excelsior’31. 

Kalender icoon zaterdag 27 november 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers