Technische Commissie (Jeugd) legt voor komend seizoen twee nieuwe trainers vast

Technische Commissie (Jeugd) legt voor komend seizoen twee nieuwe trainers vast

De Technische Commissie (Jeugd) van Excelsior'31 heeft met het oog op de toekomst twee nieuwe trainers aangetrokken. De 27-jarige Jorden Abel zal komend seizoen bij Excelsior'31 werkzaam zijn als trainer/coach van A1. Ook B1 krijgt een nieuw gezicht voor de groep, in de persoon van Bram Freie (25).



Jorden Abel
De in Erica (Drente) woonachtige zelfstandig ondernemer in de autobranche is momenteel bezig aan zijn 2e seizoen als trainer van 'd Olde Veste B1. Daarvoor was hij hoofd-jeugdopleiding (én coach van A1) bij Veendam 1894, trainer/coach van Germanicus B1 (tevens stagiair/assistent-trainer bij het 1e elftal), SC Erica D1 en HZVV B1.




Bram Freie
De 25-jarige Bram Freie is afkomstig van Hulzense Boys en daar momenteel trainer van D1. Bram Freie is bovendien speler van Hulzense Boys 1, dat uitkomt in de zaterdag 2e klasse H van het amateurvoetbal. Bram hangt zijn kicksen aan de wilgen en focust zich komend seizoen volledig op Excelsior’31 B1.

Bram Freie is woonachtig in Nijverdal en als docent Economie verbonden aan scholengemeenschap ‘De Waerdenborch’, in Holten. Kalender icoon zondag 2 januari 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers