Handtekeningsessie nieuwe spelers en trainer/coaches bij Excelsior'31 (sfeerimpressie geplaatst!)

Handtekeningsessie nieuwe spelers en trainer/coaches bij Excelsior'31 (sfeerimpressie geplaatst!)



Gradus Hempenius (op de foto, rechts) tracht assistent-trainer en kampioenenmaker Ryan Eertink te overreden zijn contract bij Excelsior'31 te verlengen...

* Klik hier voor een impressie, gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis

In het bijzijn van het Excelsior'31 bestuur, bestuursleden van het hoofdsponsorcollectief Top Support én de begeleiding van het 1e en 2e elftal, hebben de door de Technische Commissie aangetrokken nieuwe spelers en trainer/coaches vanavond hun handtekening gezet, onder de overeenkomst voor het seizoen 2011/2012.

Na een welkomstwoord door Excelsior'31 voorzitter Lamber Voortman en bestuurslid Voetbalzaken Marcel Loohuis werden de contracten getekend en was er nadien volop gelegenheid tot kennismaking met de aanwinsten, van Excelsior'31.



Jan Borghuis, linksbenig en linkshandig, zet zijn handtekening onder het contract bij Excelsior'31 1, voor komend seizoen

Bijzondere aandacht was er voor de teruggekeerde spelers uit de eigen Excelsior'31 jeugdopleiding, Jan Borghuis (ACV) en Sander Zandvoort (DOS'37, SVZW en Go Ahead Eagles jeugd). 



foto, van links naar rechts: Christiaan Cicek (FC Lienden), Maikel Kampjes (Quick'20), Sander Zandvoort (DOS'37), Erwin Looms (voorzitter TC Excelsior'31), Gradus Hempenius (Achilles'29), Jan Borghuis (ACV) en Robert Wilens (HSC'21)

Domper op de feestvreugde is het al-dan-niet verlengen van zijn contract bij Excelsior'31 1, van assistent-trainer Ryan Eertink, die in de belangstelling staat van een serie Topklassers. Daarnaast is Ryan nadrukkelijk in beeld als hoofd jeugdopleiding van D.A.C 'Ons Erf'.  



Erwin Looms, voorzitter van de Technische Commissie heeft Ryan echter een ultimatum gesteld: woensdag 30 maart is er een laatste overleg, in de Rijssense bossen van het Schwarzwald. Ryan Eertink zal die avond, per limousine, van huis worden opgehaald en flink in de watten worden gelegd. 'Meer kunnen we niet doen', aldus Erwin Looms.

Ter informatie: aan de hand van kampioenenmaker Ryan Eertink promoveerde Excelsior'31 een aantal seizoenen geleden van de 1e- naar de Hoofdklasse en werd het afgelopen seizoen kampioen van de zaterdag hoofdklasse C.

Dan is het niet meer dan logisch dat er óók aan assistent-trainers getrokken wordt....  



foto, van links naar rechts: Fethi Ozerdogan (komend seizoen trainer Excelsior'31 2), Patrick Wolbers (komend seizoen keeperstrainer 1e elftalselectie), John Gielink (komend seizoen assistent-trainer 1e elftal) en Dennis Demmers, ook komend seizoen hoofdcoach van Excelsior'31 1.
Kalender icoon woensdag 9 maart 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers