Betreden voetbalvelden ten strengste verboden

Foto bij Betreden voetbalvelden ten strengste verboden

Betreden voetbalvelden ten strengste verboden

Iedereen is ongetwijfeld op de hoogte van het feit dat de voetbal- en trainingsvelden op sportpark De Koerbelt zijn ingezaaid (en daardom verboden terrein zijn, voor wie dan ook).

Het weerhoudt echter niet een groot aantal 'voetbaltoeristen’ wedstrijden te organiseren, op onze velden. Daar zijn ook regelmatig leden van Excelsior’31 bij, hebben we tot onze spijt moeten constateren.
 
Duidelijk moet zijn dat dit gedrag niet te tolereren valt. De velden hebben immers alle tijd nodig om te herstellen, zal iedereen duidelijk zijn. 
 
De velden zijn stuk-voor-stuk afgebakend met rood-wit lint én bordjes, met de tekst 'Niet betreden, pas ingezaaid’. 
 
Kortom: wie de komende tijd op heterdaad betrapt wordt, tijdens een potje voetbal op het sportpark, kan een fikse bekeuring tegemoet zien.

De politie en de BOA (Bijzonder Opsporings Ambtenaar) van de Gemeente komen regelmatig controleren en zullen niet aarzelen om een bekeuring uit te schrijven!
 
Toeristen-voetbal-alert: wie constateert dat er op de velden van sportpark De Koerbelt gevoetbald wordt, kan dit melden bij het meldpunt van de gemeente Rijssen / Holten, tel. 0548 - 854 856) of de politie.(tel. 0900 - 8844).
 
Kalender icoon zaterdag 18 juni 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers