Foto bij Bekerverlies zaalvoetballers Excelsior’31, ondanks hattrick van keeper (!) Willard Baan

Afgelopen maandagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de eerste wedstrijd in de poule voor de beker met 6-3 verloren van FC ’t Hoekje uit Oldenzaal. Na een ruststand van 4-0 was het uitgerekend keeper Willard Baan die zijn ploeg bij de hand nam en via drie loepzuivere schoten de totale productie van Excelsior voor zijn rekening nam.

Door blessures van Agassi Daneljan, Sander Kwintenberg en Wim Brinks waren Arend ‘Ketse’ Baan en Tom Kamphuis van het tweede team de verdienstelijke vervangers. In de eerste helft speelde Excelsior’31 iets te slap en kreeg hiervoor telkens keihard de deksel op de neus middels vier treffers, een lesje in efficiëntie. In de tweede helft zette Excelsior’31 meer druk naar voren en dit sorteerde effect. In extremis was het keeper Willard Baan die een loepzuivere hattrick maakte, nadat hij zich nadrukkelijk met de opbouw van het spel ging bemoeien. Uiteindelijk was de eindstand 6-3 in het voordeel van FC ’t Hoekje.

Volgende week donderdag 3 november speelt Excelsior’31 voor de competitie thuis tegen HZC / Veltkamp Tweewielers uit Hattem. Aanvang in de Reggehal is dan 20 uur.

6-3       Willard Baan

Opstelling Excelsior’31: Willard Baan (keeper), Gerald Keizer, Harmen van de Maat, Arend Baan, Tom Kamphuis, Maarten Postma, Robert Kwintenberg.
Coach: Marcel Lankamp
Teammanager: Alidus ter Harmsel