Zaalvoetballers Excelsior’31 in ’t Hoekje waar de klappen vallen.

Foto bij   Zaalvoetballers Excelsior’31 in ’t Hoekje waar de klappen vallen.

Zaalvoetballers Excelsior’31 in ’t Hoekje waar de klappen vallen.

Afgelopen maandagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 de uitwedstrijd bij ’t Hoekje/Toyota met 3-1verloren. Na een ruststand van 1-0 ontwikkelde Excelsior’31 veel druk op de thuisploeg, maar de keeper van de ploeg uit Oldenzaal bleek telkens een sta-in-de-weg bij schoten van Agassi Daneljan, Maarten Postma en Sander Kwintenberg.

Waar er ditmaal geen blessures waren, was het ditmaal kersverse trainer John Baas die zich ziek moest afmelden voor deze derby.

Na de ruststand van 1-0 voor ’t Hoekje/ Toyota legde de scheidsrechter de bal op de stip. Hoewel keeper Willard Baan met een sliding zijn doel uitkwam, raakte hij niemand, en dat zou toch de norm moeten zijn. De penalty werd verzilverd en Excelsior’31 keek tegen een 2-0 achterstand aan.

Het was Maarten Postma die de spanning terug in de wedstrijd bracht. Hierna kreeg Excelsior’31 kans op kans op de 2-2, maar de uitstekende doelman van ’t Hoekje/Toyota hield zijn doel op fantastische wijze schoon. Tien minuten voor tijd moest Wim Brinks de strijd staken toen zijn knieblessure weer opspeelde.

Toen de keeper van Excelsior’31, Willard Baan, in de slotfase nog ging meevoetballen, viel de 3-1 ook nog. In de dying seconds van de wedstrijd liep een speler van ’t Hoekje /Toyota nog op een leeg doel af, maar de scheidsrechter kreeg de lachers nog op de hand om op het moment dat er gescoord zou worden, af te fluiten.

Voor Excelsior’31 waren de druiven echter zuur en wachten er nog vijf spannende wedstrijden.

Doelpunt Excelsior’31: Maarten Postma,

Selectie Excelsior’31:
Willard Baan (keeper), Gerald Keizer, Sander Kwintenberg, Henk Lankamp, Maarten Postma, Wim Brinks, Robert Kwintenberg, Agassi Daneljan

Coach: Alidus ter Harmsel
 

Kalender icoon woensdag 29 februari 2012 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers